Sobre mi

Hola!

El meu nom és Pep Pont i Domínguez, sóc dissenyador professional, amb un bagatge eclèctic i amb una varietat d’experiències en projectes i llocs ben diferents. He participat, principalment, en projectes de disseny de mobles i retail, però també d’altres productes, així com d’interiors, d’exposició, gràfic, d’espai públic, de publicitat PLV… He estudiat i traballat en diferents ciutats i ambients culturals i en diverses llengües. De manera que he anat adquirint coneixements i habilitats per treballar en situacions molt variades i sota diversos nivells de pressió.

Durant el període universitari, vaig col·laborar en projectes amb empreses com Ikea Suècia, Banc CETELEM o Molderdisnova. Vaig tenir la sort d’aprofitar el meu últim any de carrera a la Technische Universiteit de Delft (Països Baixos). També vaig rebre, juntament amb el meu grup de disseny, una Menció d’Honor als premis cDIM 2003 pel projecte Aplec, i vam desenvolupar l’Orange Bud, el qual va rebre el 1r Premi en el mateix concurs el 2004. A més, vam ser seleccionats per presentar el projecte Transrural.05 al Saló Nude de la Fira Hàbitat València.

Una vegada graduat en Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València, vaig passar a estudiar el Màster en Espai Públic a l’Elisava Escola Superior de Disseny de Barcelona, on vaig realitzar projectes de recerca sobre l’espai i el projecte de disseny de l’àrea d’exhibició del Saló Nàutic de Barcelona. En rebre el postgrau, vaig anar a treballar per un any a l’Studio Cerri&Associati de Milà en projectes de disseny de producte per companyies com iGuzzini, Poltrona Frau, Desalto o Muvis entre d’altres. De nou a Barcelona, vaig treballar per a Bundó Display en projectes d’expositors i publicitat PLV per marques com ara Canon, Amstel, Loewe, Mattel, GlaxoSmithKline i moltes altres.

Durant l’època a Londres, vaig treballar per a Michael Sodeau Partnership i vaig participar en projectes de producte i mobiliari amb empreses com Modus, Suikosha o Offecct. També vaig participar en projectes d’exhibició i interiors, en diferents fases del procés. A part, vaig assistir a la Central Saint Martins (University of the Arts of London) per ampliar els meus estudis en disseny de packaging.

De tornada a València vaig començar la meua experiència en retail design. Com a responsable del Departament de Disseny a Zora vaig desenvolupar projectes de disseny de mobles i interiors de botigues, corners i franquícies. Des del procés creatiu, passant per l’oficina tècnica, fins al project management; amb clients com La Perla, Mezlan, Vanity Fair, Nike, Adidas, etc. Durant aquest període vaig anar aprenent community management i vaig entrar a formar part de l’ADCV (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana).
La meua experiència més recent és com a Build Project Manager a Jeff, dins del Departament de Retail, on he contribuït a l’expansió de l’empresa per tot el món amb la gestió de les obres de les noves franquícies.

Domine els programes informàtics més comuns en disseny: Rhinoceros, Autocad, Solidworks, 3Dstudio, SketchUp, Illustrator, Photoshop, Indesign… Sóc bilingüe valencià-castellà i tinc molt bon nivell tant d’anglès com d’italià, a part d’un nivell mitjà de francès. Per la meua posició actual estic molt acostumat a viatjar i a fer reunions de treball en diferents països i llengües.

En l’actualitat prove de compaginar tot això amb inquietuds i projectes personals des de la ciutat de València.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

DISEÑO WEB ‣

ARQU · estudio gráfico y web