JEFF HUBS

JEFF HUBS

JeffApp és un ecosistema amb una súper app que ofereix serveis del dia a dia els quals poden ser gestionats a través del telèfon. Els serveis tenen lloc als centres (hubs) distribuïts per tot el món.

Fit Jeff exterior 1
Fit Jeff interior 1

FIT JEFF: Sentir-se bé per dins i per fora formant part d’una comunitat global. Els centres Fit Jeff ofereixen classes de ioga, funcional, HIIT i pilates. S’hi poden reservar les classes amb l’app.
Els hubs fan al voltant de 100m² amb auto registre, punt calent de venda, dutxes, lavabos i tot això adaptat per a PMR.

Mr Jeff exterior 2
Mr Jeff exterior 1

MR JEFF: Servei de bugaderia a domicili en 48h. El client té dues opcions per a contractar el servei: accedir al hub o a través de l’app.
Els hubs fan al voltant de 50m² i estan dividits en la zona de recepció i la zona operativa, la qual inclou rentadores i assecadores professionals, sistemes de planxat professionals, piques de fregar i unitat d’emmagatzematge.

Beauty Jeff exterior 1
Beauty Jeff interior 1

BEAUTY JEFF: Servei intel·ligent per a cabells i ungles. Es pot demanar cita amb l’app i rebre un recordatori tot just abans.
Els hubs fan al voltant de 70m² amb auto registre i són del tot accessibles als clients, el lavabo inclòs. Compten amb punts de rentat, de perruqueria, d’ungles i punt calent de venda.

Relax Jeff interior 1
Relax Jeff exterior 1

RELAX JEFF: Moments de relaxació en un clic. Serveis de massatge i aromateràpia per a coll, esquena, cames, peus, cara, cap o cos complet. Es pot demanar cita amb l’app i rebre un recordatori uns minuts abans.
Els hubs fan al voltant de 70m² amb auto registre i són del tot accessibles als clients, el canviador inclòs. Compten amb una recepció, diversos punts de tractament, armari i punt de venda calent.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

DISEÑO WEB ‣

ARQU · estudio gráfico y web